Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ


Του Γιώργου Κοεμτζόπουλου

Περιγράφω εδώ τις διάφορες κατηγορίες ανθρώπων (Γήινων και εξωγήινων) αλλά και άλλων πνευματικών όντων και ψυχών που βρίσκονται μαζί μας και μας βοηθούν στην μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση, που είναι οι εξής:

1) Οι ‘‘Σπόροι των Άστρων’’ (‘‘star-seeds’’που αναλυτικότερα αναφέρω στην επόμενη σελίδα μου ΙΙ.2.D2) που είναι άνθρωποι που συνήθως ενσαρκώνονται σε άλλους πλανήτες, και που τώρα επέλεξαν να ενσαρκωθούν στη Γη για να βοηθήσουν την ανάληψη μας στην πέμπτη διάσταση, και στην συνέχεια να μεταφέρουν στους πλανήτες τους τις γήινες εμπειρίες τους, ενώ στην κατηγορία αυτή ανήκουν και οι "walk in" (δείτε περί αυτών στην σελίδα ΙΙ.2.D2). Το ποσοστό τους σήμερα έχει ξεπεράσει το 5% του πληθυσμού της Γης (παρακολούθησα συνέδριο τους το 2008 στον Λονδίνο), ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν αναμνήσεις από τη ζωή τους στους πλανήτες τους.

2) Οι ‘‘Εργάτες του Φωτός’’ (‘‘light workers’’) που είναι όλοι οι συνάνθρωποι μας που έχουν αφυπνισθεί και είναι ενημερωμένοι για την πέμπτη διάσταση, το 2012, την ύπαρξη των εξωγήινων, και εν γένει για το τι πρόκειται να συμβεί, και που εργάζονται για τον σκοπό αυτό ενημερώνοντας και αφυπνίζοντας τους συνανθρώπους τους, κάνοντας διαλογισμούς για την άνοδο της συνειδητότητας του πλανήτη, και εφαρμόζοντας την ανιδιοτελή αγάπη και βοήθεια προς τους γύρω τους και την κοινωνία γενικότερα, βοηθώντας την να ξεπεράσει τα μύρια προβλήματα που ιδιαίτερα σήμερα την ταλανίζουν. Στην κατηγορία αυτή υπάγονται και όσοι από τους Σπόρους των Άστρων έχουν συνειδητοποιήσει την αποστολή τους.

3) Οι ‘‘Γήινοι Σύμμαχοι’’ των εξωγήινων που αποτελούν και την σημαντικότερη γήινη ομάδα για την ανάληψη. Οι άνθρωποι αυτοί που συνεργάζονται εδώ και χρόνια και καθοδηγούνται από τους εξωγήινους, έχουν προωθηθεί και κατέχουν σήμερα θέσεις κλειδιά σε κυβερνήσεις, στην πολιτική ζωή, στην διοίκηση, στην οικονομία (ορισμένοι μάλιστα είναι και πολυεκατομμυριούχοι όπως τα ‘‘φωτισμένα παιδιά’’ που προανέφερα), και σε λοιπές σημαντικές εκδηλώσεις, όπου εργάζονται χωρίς να φαίνονται και χωρίς να αποτελούν στόχο για τις σκοτεινές δυνάμεις που μας καταδυναστεύουν. Είναι αυτοί που την κατάλληλη στιγμή θα πιέσουν τις κυβερνήσεις να αποκαλύψουν την ύπαρξη των εξωγήινων, τις καλές για την Γη μας προθέσεις τους, και την τεχνολογία που μας έχουν παράσχει, ενώ θα συμμετάσχουν και στις μεταβατικές κυβερνήσεις που θα προκύψουν. Αποτελούν με άλλα λόγια την ομάδα κρούσεως για την ανατροπή των σκοτεινών δυνάμεων που μας καταδυναστεύουν, στην οποίαν ομάδα πρέπει να συνδράμουμε και όλοι εμείς ώστε η ανατροπή να γίνει κατά τον πλέον σύντομο και ανώδυνο τρόπο. Ένα μικρό ποσοστό από αυτούς (της τάξεως του 5%) αποτελούν και άνθρωποι της Κοίλης Γης που ζουν ανάμεσα μας. Σημειωτέον ότι οι εξωγήινοι θέτουν ως προϋπόθεση, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να μας δώσουν την βοήθεια τους κατά τρόπο ομαλό και χωρίς να τρομάξουν τον ανενημέρωτο πληθυσμό, εκτός βεβαία αν λόγοι ανωτέρας βίας (όπως μεγάλες καθυστερήσεις εφαρμογής, η σημαντικοί κίνδυνοι για τον πλανήτη) τους υποχρεώσουν να παρέμβουν ανεξαρτήτως των ως άνω προϋποθέσεων.

4) Οι εξωγήινοι, που αποτελούνται από εκπροσώπους πενήντα περίπου αστερισμών του γαλαξία μας (συμπεριλαμβανομένης της Ανδρομέδα), είναι κατά βάση οι αστερισμοί που πριν από 900.000 χρόνια ήρθαν στη Γη και αποίκησαν την Λεμούρια (δείτε λεπτομέρειες στην σελίδα μου ΙΙ.2.D) δημιουργώντας έτσι την Γήινη ανθρώπινη φυλή. Οι εξωγήινοι αυτοί έχουν έλθει σήμερα κατά δισεκατομμύρια, κατόπιν εντολής των επουρανίων (Θεϊκών) δυνάμεων, για να βοηθήσουν την Γη (και το ηλιακό μας σύστημα γενικότερα) να μπει επιτυχώς στην πέμπτη διάσταση το 2012. Είναι εγκατεστημένοι στα διαστημόπλοια τους (γύρω από την Γη και γύρω από τον Ήλιο) και στις βάσεις που έχουν στην Κοίλη Γη (δείτε σελίδα ΙΙ.2.D5) στην Σελήνη στον Άρη στον πλανήτη Ουρανό κλπ. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και άτομα που έχουν έρθει και από άλλους μακρινούς γαλαξίες, με την άδεια της Γαλακτικής Συνομοσπονδίας, αφ’ ενός για να βοηθήσουν και αυτοί με τις ιδιαίτερες ικανότητες που έχει ο κάθε αστερισμός τους, και αφ’ ετέρου για να παραστούν μάρτυρες του μοναδικού αυτού ‘‘πειράματος’’ που γίνεται στη Γη, περνώντας δηλαδή στην ανάληψη με τα φυσικά μας σώματα. Σημειωτέων ότι αφού γίνουμε πεμπτοδιάστατοι, υπάρχουν πολλοί αστερισμοί στους γαλαξίες τους που θα ήθελαν να μάθουν πως το καταφέραμε για να κάνουν και αυτοί το ίδιο, βάσει των οδηγιών που θα τους δίνουμε εμείς οι γήινοι, που θα παίζουμε τότε για αυτούς τον ρόλο διδασκάλων. Τα βήματα που θα ακολουθηθούν μετά την προσγείωση των διαστημοπλοίων τους και τα βήματα της βοήθειας που θα μας δώσουν για την μετάβαση μας αυτή, δίδοντα αναλυτικά στην επόμενη σελίδα μου ΙΙ.2.D2. Σημειωτέον πάντως ότι ορισμένοι εξωγήινοι βρίσκονται εδώ και χρόνια ανάμεσα μας, χωρίς να μπορούμε τους ξεχωρίσουμε από τους συνανθρώπους μας, είτε για να συνεργάζονται και να καθοδηγούν τους γήινους συμμάχους τους, είτε σαν επιστήμονες σε διάφορα ερευνητικά (κατά βάση κρατικά) προγράμματα βοηθώντας και επιλύοντας προβλήματα των γήινων επιστημόνων-ερευνητών (δείτε την σελίδα μου ΙΙ.2.D).

5) ΟΙ αδελφοί μας της Κοίλης Γης που κατοικούν εδώ και εκατομμύρια χρόνια στον εσωτερικό φλοιό της Γης (που βρίσκεται 800 μίλια κάτω από τον εξωτερικό φλοιό της, δείτε λεπτομέρειες στην σελίδα μου ΙΙ.2.D7), που είναι ήδη πεμτοδιάστατοι και μας θεωρούν αδέλφια τους, (ορισμένοι μάλιστα προέρχονται από την εξωτερική επιφάνεια, όπως Λεμούρια κλπ, και κατέφυγαν εκεί πρώτου οι χώρες τους καταστραφούν). Αυτοί απομονώθηκαν από την εξωτερική επιφάνεια για να αποφύγουν τους πολέμους και τις αναστατώσεις που συνέβαιναν εκεί, ενώ περιμένουν να γίνουμε και εμείς πεμτοδιάστατοι για να ενωθούμε σε ένα ενιαίο έθνος, του Γήινους. Ορισμένοι από αυτούς κυκλοφορούν ινκόγκνιτο ανάμεσα μας, και πηγαινοέρχονται μεταξύ εξωτερικού και εσωτερικού φλοιού της Γης, μεταφέροντες πληροφορίες και συνεργαζόμενοι με τους Γήινους Συμμάχους. Αυτοί όταν έλθουν μαζικά στην επιφάνεια (μάλιστα έχω προσκαλέσει να μείνει στο σπίτι μου ένας από αυτούς), θα μας δώσουν τις γνώσεις και την τεχνολογία τους, ενώ έχουν ήδη ετοιμάσει για όλους μας την προσωρινή μας κατοικία στις κρυστάλλινες πόλεις τους στην Κοίλη Γη, όπου θα πάμε για να μπορέσουμε να περάσουμε εντός λίγων μόλις ημερών στην πέμπτη διάσταση μέσα στους εκεί ‘‘θαλάμους μεταμόρφωσης’’ (δείτε λεπτομέρειες στις σελίδες μου ΙΙ.2.D2 και ΙΙ.2.D7).

6) Οι ‘‘Επουράνιες Οντότητες’’ είναι αυτές που αφ ενός κατευθύνουν το Θεϊκό σχέδιο της μετάβασης μας στην πέμπτη διάσταση και αφ έτερου θα μας βοηθήσουν έναν έκαστο από εμάς στην πνευματική μας ανάληψη, ώστε από μερικώς συνειδητοποιημένα όντα που είμαστε σήμερα να γίνουμε πλήρως συνειδητοποιημένα πνευματικά όντα. Οι κυριότερες από αυτές μπορούν να καταταγούν σε τρεις βασικές κατηγορίες, α) Οι ‘‘Αναληφθέντες Δάσκαλοι’’ που είναι ψυχές που με επανειλημμένες ενσαρκώσεις έχουν φτάσει την τελειότητα και δεν χρειάζεται πλέον να ενσαρκωθούν, αλλά έρχονται όταν χρειασθεί για συγκεκριμένες αποστολές, όπως είναι π.χ. η προκειμένη βοήθεια που θα μας δώσουν. Τέτοιοι είναι π.χ. ο Άγιος Γερμανός (Saint Germaine), ο Ιλαρίων, ο Σέραπις Μπέη, κλπ. β) Οι διάφοροι αρχάγγελοι και άρχοντες της Ουράνιας ιεραρχίας που κατευθύνουν το θείο σχέδιο της ανάληψης μας (όπως είναι π.χ. ο αρχάγγελος Μιχαήλ, ο άρχοντας Σουρέα, οι Ελοχήμ, οι Σεραφείμ, κλπ, δείτε σελίδα μου ΙΙ.2.D), καθώς και οι άγγελοι (φορείς της θείας θέλησης) που θα βοηθήσουν τον καθένα μας. γ) Οι επουράνιοι σύμβουλοι μας, που μας φροντίζουν από την γέννηση μας, και που είναι συνήθως ανώτερες ψυχές που εδράζονται στην ένατη διάσταση, όπου ευρίσκονται οι ψυχές προ της επόμενης ενσάρκωσης των.

Όλες αυτές οι έξη κατηγορίες, (τις τρείς πρώτες των οποίων αποτελούμε εμείς οι ίδιοι, οι Γήινοι), θα πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά προς εκπλήρωση της θείας εντολής του να μπει δηλαδή η Γη (μαζί με την συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της εν ζωή) στην πέμπτη διάσταση, πράγμα που έχει ήδη ‘‘κλειδώσει’’ για το 2012 και δεν επιδέχεται καθυστέρηση ή αναβολή ούτε ενέχει κίνδυνους αποτυχίας. Ας αναλάβουμε λοιπόν και εμείς με υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία τον ρόλο που μας αντιστοιχεί (δείτε περί αυτού και τις λοιπές σελίδες του site μου), που για τους περισσότερους από εμάς συνίσταται, όπως προείπαμε, στο να κρατάμε ψηλά τις δονήσεις μας (με διαλογισμό και καλές σκέψεις, συναισθήματα και πράξεις) και παράλληλα να ενημερώνουμε (και να πείθουμε) όσον το δυνατόν περισσότερο κόσμο για τα επερχόμενα γεγονότα, ώστε να είναι προετοιμασμένος. Ακόμη είναι πολύ σημαντικό ο αριθμός των Εργατών του Φωτός να φτάσει σύντομα σε ένα ικανοποιητικό αριθμό (‘‘κρίσιμη μάζα’’) ώστε οι εξελίξεις να επιταχυνθούν ραγδαία.

Πηγή: http://www.artmine5000.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου